Barcelona kısa kesti - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

19 Mart 2015 Perşembe

Barcelona kısa kesti

Barcelona, Hart'ın muhteşem performansına rağmen Manchester City'yi yenerek çeyrek finale yükseldi.
UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Barcelona, sahasında konuk ettiği Manchester City’yi 1-0 mağlup etti.
Maça iyi başlayan Barcelona, üst üste ataklarla rakip kalede etkili olmaya başladı. Rakibinin baskısına yarım saat dayanabilen Manchester City, 30. dakikada Ivan Rakitic’in golüne engel olamadı. Lionel Messi’nin müthiş pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Rakitic, zor pozisyonda yaptığı aşırtma vuruş ile takımını öne geçirdi. İlk yarıda Barcelona ataklarını sadece izleyebilen Manchester City, soyunma odasına 1-0 yenik girdi.
İkinci yarıda daha fazla risk almaya başlayan Manchester City karşısında hızlı hücumlarla pozisyonlar bulan Barcelona, Messi, Neymar ve Luis Suarez ile yakaladığı fırsatlarda Joe Hart’ı geçmeyi başaramadı. Maçın sonlarına doğru dengeyi kuran konuk ekip, 77. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Sergio Aguero, kaleci Ter Stiegen’i geçemeyince Manchester City’nin maça ortak olma şansı yitirilmiş oldu. Bu dakikadan sonra da etkili hücumlar gerçekleştiren ev sahibi ekip, Hart’ın muhteşem kurtarışlarına takılınca karşılama 1-0 Barcelona’nın galibiyeti ile sonuçlandı.
İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Barcelona, sahasında da galip gelerek çeyrek finale yükseldi. Takımı elenmesine rağmen yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken Hart, belki de tarihi bir farkı önlemiş oldu. 
Öte yandan Manchester City’nin elenmesi ile Şampiyonlar Ligi’nde İngiliz temsilcisi kalmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad