Davutoğlu: AK Parti'nin Kapıları Abdullah Gül'e Açıktır - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

6 Mart 2015 Cuma

Davutoğlu: AK Parti'nin Kapıları Abdullah Gül'e Açıktır

Davutoğlu: AK Parti'nin Kapıları Abdullah Gül'e Açıktır


Başbakan Davutoğlu, Abdullah Gül'ün aday olma ihtimali üzerine konuşarak "Gül, ne zaman arzu ederse AK Parti'nin kapıları kendisine açıktır." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD ziyareti esnasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Davutoğlu 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün aday olma ihtimali hakkında konuştu. Davutoğlu "Gül, ne zaman arzu ederse AK Parti'nin kapıları kendisine açıktır. Gül'ün AK Parti'de siyaset yapması hepimize gurur  verir" ifadelerini kullandı.
"HEPİMİZ İÇİN GURUR VERİCİ"
Başbakan Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e milletvekili adaylığı teklifi yapılıp yapılmadığıyla ilgili, "Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar AK Parti'de bir önemli görev üstlenmesi ya da AK Parti içinde siyaset yapması hepimiz için sadece gurur verici bir gelişme olur. Dolayısıyla tabii takdir kendilerinin ama böyle bir girişim için davete bile ihtiyaç yoktur" dedi.
"PARTİ KAPATMAYA GEÇİT VERMEYİZ"
Davutoğlu, parti kapatma iddialarına yönelik ise, ''Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibinin mağduriyet havasına girmemesi lazım. AK Parti, parti kapatmaya geçit de vermez izin de vermez'' ifadelerini kullandı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad