Haftanın Sinema Rehberi - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

20 Mart 2015 Cuma

Haftanın Sinema Rehberi

Haftanın Sinema Rehberi

Bu hafta aksiyona ve eğlenceye doymayacaksınız. İşte birbirinden güzel 6 film...

KOCAN KADAR KONUŞ
Türkiye yapımı romantik komedi 20 Mart’ta gösterime giriyor.
Başrollerini; Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Nevre Serezli gibi isimlerin paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor.
Film Özeti
30 yaşına gelmiş olan Efsun’un hayatının kalan kısmını birlikte geçirmeyi hedeflediği gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arayışını anlatırken, akranı olan kadınlar gibi erkekleri yönlendiremeyen genç kadının imdadına, “kadınlığın kitabını yazmış” İzmirli ailesi yetişir. Kendisini güvenilir Türk kadınlarına emanet eden Efsun erkeklerin tüm zaaflarını öğrendikten sonra ise karşısına yıllardır unutamadığı lise aşkı Sinan çıkar!
GÖZÜNÜ AÇ-FOKUS
Başrollerini; Will Smith, Rodrigo Santoro, Stephanie Honore, Margot Robbie, B.D. Wong’un paylaştığı filmin yönetmenliğini Glenn Ficarra, John Requa paylaşıyor.
Film Özeti
Tecrübeli bir dolandırıcı olan Nicky (Will Smith), genç ve güzel Jess’i (Margot Robbie) koruması altına alır, ona bildiği her şeyi öğretmeye başlar. İşler iyi gitmektedir, ancak aralarındaki ilişkinin romantik boyut kazanmasıyla her şey karman çorman olacaktır.
KURALSIZ
ABD yapımı olan aksiyon filmi 20 Mart’ta seyircisiyle buluşacak.
Başrollerini; Shailene Woodley, Theo James, Octavia Spencer’ın oynadığı filmin yönetmenliğini ise Robert Schwentke YAPIYOR.
Film Özeti
Veronica Roth’un öyküsünden beyazperdeye aktarılan serinin devam filminde; Tris’in kişisel tercihinin tercihinin sonucunda bir devrim hareketi başlatırken, yayılan bu isyanın hiyerarşik yapıyı yavaş yavaş çözerek, var olan düzenin değişmesine tanık olacağız! Mücadeleye kaldığı yerden devam edecek olan Tris’in yolculuğunun bu ikinci ayağını perdeye taşıyacak isim ise, yönetmen Robert Schwentke olacak.
 İKİNCİ BİR ŞANS
Danimarka sinemasının son gerilim filmi 20 Mart’ta vizyona giriyor.
Başrollerini; Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Frederik Meldal Nørgaard’ın oynadığı filmin yönetmen koltuğunda ise çok başarılı bir kadın var. Susanne Bier!
Film Özeti
Andreas ve Simon, aynı zamanda mesleklerinde uzman birer dedektif ve yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki sıkı dostturlar. Samimiyetlerine rağmen ikili, birbirlerinden çok farklı hayatlar sürdürmektedirler. Andreas güzle eşi ve oğluyla birlikte mutlu bir aile tablosu çizmektedir. Yeni boşanmış olan Simon, ise boş içini düştüğü boşluğu çoğunu striptiz kulübünde dolanarak ve bol bol alkol tüketerek doldurmaya çalışmaktadır.
PASOLINI
Bir Fransa, İtalya, Belçika ortak yapımı olan dram filmi 20 Mart’ta gösterime giriyor.
Başrollerini; Willem Dafoe, Ninetto Davoli, Riccardo Scamarcio’nun paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Abel Ferrara var.
Abel Ferrara’nın yeni filmi, 1975 yılında hayatını kaybeden usta yönetmen Pier Paolo Pasolini’nin son günlerini ve ardında şüphe yaratan ölümünü beyazperdeye taşıyor. Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali kapsamında gerçekleştiren filmde Pasolini’ye Willem Dafoe hayat veriyor.

THE GUNMAN
Fransa , İspanya , İngiltere ortak yapımı olan aksiyon-dram filmi 20 Mart’ta beyaz perdedeki yerini alacak.
Başrollerini Sean Penn, Javier Bardem, Idris Elba’nın paylaştığı filmin yönetmenliğini Pierre Morel yapıyor.
Film Özeti
Bir zamanlar emrinde çalıştığı örgüt tarafından ihanete uğrayan eski ajan Jim Terrier, tehlike dolu geçmişini ardında bırakıp yeni bir hayata başlamanın arefesindedir. Terrier, sevgilisi Anne ile evlenip sıradan bir adam olmanın planlarını yaparken eski iş arkadaşları ve patronları tarafından takip edildiğini fark eder. Peşindeki eski dostlarından kurulu dünyanın en güçlü örgütünün tek hedefi Jim Terrier’ı öldürmektir. Jim yeni düşmanlarıyla yüzleşip hayatta kalmaya çalışırken canı tehlikede olan tek kişinin kendisi olmadığını anlar. Artık sadece kendisini değil, tek varlığı Anne’i de korumak zorundadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad