Hayri İnönü’den saldırı açıklaması - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

20 Mart 2015 Cuma

Hayri İnönü’den saldırı açıklaması

Hayri İnönü’den saldırı açıklaması

Şişli Belediye Başkanı İnönü: Bu konuda, 'Şu kişi yaptı' demem doğru olmaz. Aldığı bir-iki tehdit vardı diye biliyorum.

 

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, dün akşam saldırıya uğrayan Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi’nin ayağına ve eline 2 kurşunun isabet ettiğini belirterek, “Bu nedenle bacağında ve elinde kırıklar bulunmaktadır. Tıbbi müdahale hemen yapılmış, sağlık durumu gözlem altındadır. Ayrıca durum adli makamlara intikal etmiş, soruşturma sürmektedir” dedi.
İnönü, Şişli Belediyesi’nde yaptığı basın açıklamasında, Dilekçi’ye yapılan saldırının kendilerini üzdüğünü söyledi. Dilekçi’nin görev bilinci yüksek, başarılı çalışma arkadaşlarından olduğunu dile getiren İnönü, “Arkadaşımız, dün akşam saatlerinde Ümraniye’deki evinin önünde silahlı saldırıya uğramıştır. Ayağına ve eline isabet eden 2 kurşun nedeniyle mesai arkadaşımızın bacağında ve elinde kırıklar bulunmaktadır. Tıbbi müdahale hemen yapılmış, sağlık durumu gözlem altındadır” diye konuştu.
Durumun adli makamlara intikal ettiğini ve soruşturmanın sürdüğünü belirten Hayri İnönü, her zaman Dilekçi’nin yanında olduklarını kaydetti.
İlçede herhangi bir kanunsuzluğa izin vermeyen, yasalara ve toplumsal barışa duyarlı, haksızlıklara yol açılmasını engelleyen, mücadeleci kişiliğiyle örnek olan Atilla Dilekçi’ye yönelik saldırının, sadece Şişli Belediyesi’ne değil, toplumsal barışa da yapıldığını dile getiren İnönü, soruşturmanın en kısa zamanda tamamlanarak, suçluların ve sorumluların yakalanacağına inandıklarını söyledi.
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, “Dilekçi gibi örnek memurlarımızla çalışmalarımıza devam edeceğimizden, yasalardan aldığımız güçle görev ve sorumluluklarımızı yerine getireceğimizden hiç kimse şüphe duymasın. Belediye çalışanları olarak arkadaşımıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz” ifadelerini kullandı.
“TEHDİT ALIYOR MUYDU?”
İnönü, bir gazetecinin, “Tehdit alıyor muydu? Failler hakkında bilginiz var mı?” sorusuna “Adalet bunu takip ediyor. Bu konuda, ‘Şu kişi yaptı’ demem doğru olmaz. Aldığı bir, iki tehdit vardı diye biliyorum. Soruşturmanın sonucunu beklemek zorundayız” cevabını verdi.
Açıklamanın ardından, bazı belediye çalışanları ile Atilla Dilekçi’nin de yönetim kurulu yedek üyesi olduğu Tüm Bel-Sen üyeleri, Dilekçi’nin tedavi gördüğü hastaneye yürüdü. (AA)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad