Korktuğunda 'anne' diye bağıran horoz! - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

23 Mart 2015 Pazartesi

Korktuğunda 'anne' diye bağıran horoz!

Daha önce 'Allah' diye bağıran aslan ve kargayı görmüştük. Ancak bu sefer konuşan hayvan horoz.. Genellikle korkunca dili çözülen horoz sürekli “Anne anne “diye bağırıyor..

Bu horoz benzerlerinden oldukça farklı. Genellikle korkunca dili çözülen horoz sürekli “Anne “diye konuşuyor. 

Mersin’in Silifke İlçesi’ne bağlı Bolacalı Koyuncu Köyü’nde yaşayan Hatice Köylü ve eşi Harun Köylü tarafından 6 ay önce alınan horoz “anne” diye çift 'Acaba kıyamet alameti mi?' diye korkmuş..


Kümesinden elle tutulup her çıkarıldığında ''Anne anne'' diye bağırmaya başlayan horoz, sahibi tarafından ilk önce şaşkınlıkla karşılandığı, daha sonra bu duruma alıştığı ve duyan herkesin görmeye gelmeye başladığı öğrenildi. 

6 ay önce eşi tarafından eve getirilen ve o zamandan bu yana besledikleri horozun günün birinde "anne" diye konuşmaya başladığını duyduklarını dile getiren Hatice Köylü,“Genelde eşim ilgilenir bu horozla. Bir gün Anne diye seslendiğini duydum. Bize de çok ilginç geldi. Daha önce papağan haricinde hiçbir hayvanın konuştuğunu görmemiş ve duymamıştım. İnsana kıyamet kopacak mı sorusunu getiriyor. Anne diye konuşan horozumuzu köylüler merak edip gelip bakıyor bizde bu ilgiden memnunuz ama horozun neden konuştuğun hala anlayabilmiş değiliz” dedi. 

Köy Muhtarı Hüseyin Serin ise, “Köyümüzde böyle bir horozun varlığını söylediler bende merak ettim geldim gerçekten bu horoz normal zamanlarda ötüyor ama korkunca adeta konuşuyor. Anne diye konuşması bizlere oldukça şaşırttı” diye konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad