Türkçe Rap'e Devrim Yapmaya Geliyorlar - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

7 Mart 2015 Cumartesi

Türkçe Rap'e Devrim Yapmaya Geliyorlar

Kayseride bir grup rapçinin birleşmesiyle ortaya çıkan ' Green Force ' adlı grup birçok Rap dalında yaptığı işlerle kulakların pasını siliyor
Kayseri'de bir kaç genç Mc bir araya gelerek şehirlerini kalkındırmak için bu yola baş koydular. Henüz kuruluşunun üzerinden 2-3 hafta geçmesine rağmen arkadaşları ve çevresindeki insanlar tarafından beğenilip destek alarak gururlanan Green Force ekibi, Anadolu'dan başlayarak tüm Türkiye'ye gerçek Rap kültürünü yansıtmak istiyorlar. 

Ağırlıkla Gangsta ve Türkçe Rap kültürünü gelecek nesillere gerçek bir şekilde aktarmak isteyen bu ekip Kurucuları Berat Süslü ve yönetiminden sorumlu İsmail Özkan ile ekibini büyütmeye devam ediyor. Şu anda 13 erkek ve 7 kız ile çalışmalarını sürdüren Green Force genç yeteneklere ve bu işe gönül veren herkese kapılarını açtı. 

Kayseri'den başlayarak bir virüs gibi yeraltının müziğine ilerleyen bu ekip gerçekten takdir edilecek, övgülendirilecek bir düzene girmiş durumda. Sende bu kültüre katkıda bulun ve gerçek rap'i, Rap'in Fedailerinden öğren adlı açıklamalarıylada dikkatleri üzerlerine çekmeye başarmış gözüküyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad