Sow son dakikada Beşiktaş'ı yıktı - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

22 Mart 2015 Pazar

Sow son dakikada Beşiktaş'ı yıktı

Fenerbahçe, olaylı geçen gecede Beşiktaş'ı son dakika golü ile 1-0 mağlup etti.
Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbiyi sarı lacivertliler 1-0 mağlup etti.Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü 90. dakikada Moussa Sow kaydetti. Maça futboldan çok saha içinde yaşanan olaylar damga vurdu.
İlk yarıda net bir pozisyon kaşıran ve ardından kaptırdığı top sonrası taraftarlardan tepki gören Emmanuel Emenike formasını çıkartarak sahayı terketmek istedi. Takım arkadaşlarının ve teknik heyetin ısrarı ile sahaya dönen tecrübeli oyuncu ikinci yarıda yerini Pierre Webo'ya bırakırken; devre arasında maçın bitmesini beklemeden stadı terk etti.
Fenerbahçe'de ilk onbirde maça başlayacağı açıklanan Gökhan Gönül, ısınırken sakatlandı ve yerini Mehmet Topuz'a bıraktı. Sarı lacivertlilerde maçın 50. dakikasında sakatlanan Dirk Kuyt da maça devam edemedi ve Hollandalının yerine oyuna Diego girdi.
Beşiktaş'ta da kaleci Tolga Zengin maçın 45. dakikasında sakatlanarak yerini Günay Güvenç'e bıraktı. Genç eldiven böylece siyah beyazlı takımla ilk kez resmi bir maçta görev aldı. Maçın 73. dakikasında ise Emre Belözoğlu ile çarpışan Tolgay Arslan sakatlanarak yerini Olcay Şahan'a bıraktı. Siyah beyazlılarda ayrıca 59. dakikada sarı kart görev Veli Kavlak cezalı duruma düştü. Bu futbolcu Başakşehir maçında forma giyemeyecek.
Bu galibiyetle Fenerbahçe 53'e yükseltirken Beşiktaş 54 puanda kaldı. 25. hafta sonunda liderlik koltuğunda ise 55 puanlı Galatasaray oturdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad