Vişneli Puding Tatlısı - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

23 Mart 2015 Pazartesi

Vişneli Puding Tatlısı

Vişneli Puding Tatlısı Malzemeleri

Beyaz puding için malzemeler
½ litre süt
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya

Kırmızı puding için malzemeler
½ litre vişne suyu
½ su bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya

Birleştirmek için malzemeler
2 su bardağı donuk vişne – ara katlar ve üzeri için
1 paket kedidili
½ su bardağı kaşığı süt
Beyaz puding için olan malzemeleri bir tencereye alıp, ateşin üzerine alın ve kıvam alıncaya kadar pişirin.
Kırmızı puding için olan malzemeleri bir tencereye alıp, ateşin üzerine alın ve kıvam alıncaya kadar pişirin.
Kedidillerini sütle ıslatıp, servis kabına alın. Üzerlerine sıcak olan beyaz pudingi yayın. Vişnenin yarısını serpin.
Kırmızı pudingi yayın, en üste vişneleri serpip 2-3 saat buzdolabında soğutun ve dilimleyerek servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad