Yay : Günlük Burç Yorumu - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

22 Mart 2015 Pazar

Yay : Günlük Burç Yorumu

Yay : Günlük Burç Yorumu
(22 Kasım - 21 Aralık )
Gezegeni : Jüpiter
Grup : Ateş
Uğurlu Rengi : Mor
Uğurlu Sayısı : 5
Uğurlu Taş : Turkuaz
Uğurlu Gün : Perşembe

Sevgili Yaylar saat 00:51-12:41 arasında etkili Ay-Boşluk süresince, bireysel çıkışlarda bulunmaya, gönlümüzce hareket edip arzularımıza ulaşmaya çalışsak da, bir şeyler yolumuza engel çıkarabilir. Durum böyle olunca biz de buna tepkide bulunmak isteriz. Ancak pek yeri ve zamanı değildir. Tahammüllü olmak, aklı başında hareket etmek lazımdır.
Saat 12:41  Ay-Boğa burcu ilerleyişinde, inandığımız bir şeyden vazgeçmeyeceğiz. Huzurumuz kıymetli ve bunu kimsenin bozmasına müsaademiz yok. Maddiyat bir hayli öne çıkacak. Eğer kafanızın içini kurcalayan meseleler varsa bunları çözmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ailemiz, sahip olduklarımız ve yarınlarımız anlamında kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz.
Saat 22:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü, arzu ettiğimiz güce kavuşmak isteğimizin altını belirginleştirerek,  paranın, huzurun, ailenin, geleceğin derinlikli bir şekilde gözden geçirilmesini sağlıyor. Önemli olan kendimizi güvende hissetmek. Eğer yarınlarımızdan emin olursak önümüze çıkabilen her engeli kolayca savuşturabiliriz öyle değil mi?
Saat 23:32 Ay-Venüs görünümü, hayatın ne kadar anlamlı, kendinize özen göstermenin ne kadar önemli olduğunu olduğunun farkına varmanızı sağlar.
Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad