Palamut Buğulama nasıl yapılır tarifi - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

13 Eylül 2018 Perşembe

Palamut Buğulama nasıl yapılır tarifi

Son derece sağlıklı bir palamut tarifi... İşte adım adım palamut buğulama yapımı



Malzeme Listesi

1 adet büyük boy palamut
3 adet orta boy domates
3 adet orta boy soğan
3-4 adet yeşil biber
6 diş sarımsak
ince kıyılmış maydanoz
3 adet defne yaprağı
karabiber, pulbiber, tuz

Hazırlanışı

Adım 1
Teflon tavaya 2 kaşık sıvı yağı ekleyin. Tavaya piyazlık doğradığınız soğanı atıp kavurmaya başlayın.
Adım 2
Birkaç dakika sonra üzerine sarımsak, domates, biber, defne yaprağı, maydanoz ve baharatları ilave din. Ardından isteğinize göre ister dilimlenmiş yuvarlak isterseniz de uzunca kestirdiğiniz palamutları ilave edin.
Adım 3
Son olarak da üzerine yarım su bardağı su koyup kısık ateşte 30 dakika pişirin. Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad