Başak : Günlük Burç Yorumu - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

22 Mart 2015 Pazar

Başak : Günlük Burç Yorumu

Başak : Günlük Burç Yorumu
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Gezegeni : Merkür
Grup : Toprak
Uğurlu Rengi : Sarı, yeşil
Uğurlu Sayısı : 6
Uğurlu Taş : Koyu zafir
Uğurlu Gün : Çarşamba

Sevgili Başaklar Pazar gününe, saat 00:51-12:41 arasında etkili, Ay-Boşluk etkisi altında adım atıyoruz.  Çıkarlarımız söz konusuysa tabii ki dikkatli olacağız. Eğer birileri kendini düşünüyorsa ve bizim de o kişiyle bir alışverişimiz varsa, biz de kendimiz açısından duruma bir bakacağız.
Saat 12:41 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu geçişi, hayata güven duymak, huzur bulmak isteğinizin işaretçisidir. Sizi yanıltan hiçbir şeyin yaşamınızda yer almasından hoşlanmazsınız. Bastığınız yerin emniyetli olması gayet kıymetlidir. Ne kadar çok sevseniz de, hiç kimsenin peşinden koşmazsınız. Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. Etrafınızdaki gereksiz şakalaşmalar, konuşmaları boş bulursunuz. Gördüğünüze inanırsınız. Güvenli olana yönelirsiniz.
Saat 22:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü, sevdiğimiz kişiyle veya hayatımızda özel biri  olmasa da birlik ve bütünlük duygusu içinde hayatı ve ilişkileri ele almak isteğimizi gösteriyor. Hem bizi gerçekten sevecek ve hem de bize güç aşılayacak bir kişiye, gelişmelere  ihtiyacımız var. Yaşanan tatsızlıkları yine sevgiyle çözebileceğimize bu enerji sayesinde inanabiliriz.
Saat 23:32 Ay-Venüs görünümünde kişi, mevcut sorunlarını daha kolaylıkla halledebilecek güce yüreğinde hissedebilir. Her zaman derim, hayattan umudu asla kesmemek lazım. Her doğan gün bir mucizeyi içinde saklar. Yeter ki, siz buna gönülden inanınız.
Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad