Terazi : Günlük Burç Yorumu - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

22 Mart 2015 Pazar

Terazi : Günlük Burç Yorumu

Terazi : Günlük Burç Yorumu
(23 Eylül - 22 Ekim)
Gezegeni : Venüs
Grup : Hava
Uğurlu Rengi : Pembe, turkuaz
Uğurlu Sayısı : 6
Uğurlu Taş : Opal
Uğurlu Gün : Cuma

Sevgili Teraziler  Pazar günümüz, saat 00:51-12:41 arasında etkili Ay-Boşluk etkisiyle başlıyor. Bu süre içinde, ilişkimizde aksayan her ne varsa veya bu süre içinde karşımıza çıkan problemleri şöyle bir gözden geçirelim. Detaylara bakalım. Sanki önümüzde bir resim varmış da, onu yakından inceliyormuşuz gibi. Bu inceleme belki de daha önce fark etmediğimiz noktaları görmemizi sağlayabilir.
Saat 12:41  Ay-Boğa burcu etkisi altında uyum ve iç huzurumuz son derece  kıymetli hale geliyor. Ancak, hep aynı meseleler üzerinde  inatla görüşlerimizi savunacağız. Ten duygusu, sevgiliye özlem, yaren olmak, güvenmek gibi olgular başınızın tacı. Bunlardan asla vazgeçmezsiniz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Bizim arzularımızla, dış dünyanın gerçekleri arasındaki fark bir hayli belirgin olabilir. Birilerine uyma zorunluluğu bizi sıkabilir.
Saat 22:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü,  bilinçaltımızdaki yoğun duyguları yüzeye çıkarıyor ve güzelliklere sahip olma hevesliliğimizi çoğaltıyor.  Sevdiklerimizi yanımızda görme arzumuz büyüyor. Size sevgiyle yanaşan insanları gönülden kucaklamanızı destekliyor. Ayrıca gerek sağlık gerek ailevi konular ve gerekse çalışma hayatımızı ilgilendiren meseleler üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlıyor.
Saat 23:32 Ay-Venüs görünümünde kişi, parasal olarak veya ilişki anlamında ortağıyla, eşiyle sorunu olanların böyle bir etki altında tekrar bir gözden geçirmede bulunarak –Elbet bir çıkış yolu bulunur tarzında düşünmeyi sağlayıcıdır.
Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad