Boğa : Günlük Burç Yorumu - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

22 Mart 2015 Pazar

Boğa : Günlük Burç Yorumu

Boğa : Günlük Burç Yorumu
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Gezegeni : Venüs
Grup : Toprak
Uğurlu Rengi : Pembe, mavi, krem
Uğurlu Sayısı : 6,4
Uğurlu Taş : Zümrüt
Uğurlu Gün : Cuma

Sevgili Boğalar Pazar gününe, saat 00:51-12:41 arası Ay-Boşluk etkisi altında uyanıyoruz. Üstesinden gelmekte zorlanabileceğiniz meseleleri sinirlenmeden gözden geçiriniz. Sadece iç gözlemde bulununuz. Sırlarınızı kimseyle bölüşmeyiniz. Bazı durumlar öfkelenmenize neden olabilir. Ancak dışa yansıtmaktan ziyade kendi kendinize kızabilirsiniz. Şu işi neden şöyle yaptım veya niye böyle karar verdim diye, kendinizi sorgulayabilirsiniz.
Saat 12:41 itibariyle, burcunuzda ilerleyen Ay, dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işaretidir. Ağzınızın tadı yerine gelir desem beni gayet iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ancak yönlendirilmekten, şunu şöyle yap denilmesinden, rahatsız edilmekten pek hoşlanmazsınız. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz.
Saat 22:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü,  iyi niyetlilik çerçevesi içinde pozitif düşünmeye çalışmanızı sağlayıcıdır. Aksayan ne varsa tümüyle temizleyip güçlenmek niyetindeyiz. Hedefimiz belli ve oraya varacağımızdan kuşkumuz olmamalıdır.
Saat 23:32 Ay-Venüs görünümünde,  sahip olduğunuz her şeyin kıymetinin farkında olduğunuz için bunların bir tekini bile riske atmazsınız. Bu görünüm, içinizde  birikmiş tüm öfkeleri kontrol altına almanızı ve yaşamı kucaklamanızı sağlar.
Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,


iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad