Koç : Günlük Burç Yorumu - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

22 Mart 2015 Pazar

Koç : Günlük Burç Yorumu

Koç : Günlük Burç Yorumu
(21 Mart - 19 Nisan)
Gezegeni : Mars
Grup : Ateş
Uğurlu Rengi : Ateş kırmızısı
Uğurlu Sayısı : 9
Uğurlu Taş : Pırlanta, yakut
Uğurlu Gün : Salı

Sevgili Koçlar Pazar  günümüz saat 00:51-12:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir.  Sonucundan emin olmadığınız bir adımı atmayınız. Oturup olan bitene bakmakta yarar var.
Saat 12:41  itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu ilerleyişinde, duygusal açıdan emniyette olmak isteriz. Düşüncelerimizi onaylamalarını ve  kararlarımızı kabul etmelerini bekleriz. Güvenli bir ortam oluşturmak adına düşünürüz. Eğer hoşnut olmadığımız bir durum varsa fedakarlıkta bulunmak yerine, herkesin payına düşeni yapması gerekir diye içimizden geçiririz.
Saat 22:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü huzur ve emniyetin ne kadar kıymetli olgular olduğunu hatırlatıcı ve  zihinsel anlamda besleyicidir. Ne durumda olursanız olun, güven duygunuzu ayakta tutmanın, hayattan umudunuzu kesmemenin gerektiğini hatırlatır. Amacınız toplumdaki yerinizi belirginleştirmek ve güç kazanmaktır. İç derinliklerinizle temasa geçtiğinizde yenilenir ve tazelenirsiniz. Ne kadar özel biri olduğunuzu düşünürsünüz.
Saat 23:32 Ay-Venüs görünümünde, gelecek konusunda sakin ve dingin bir şekilde düşünmeyi, kararlı ve tutarlı bir şekilde hareket etmeyi tercih edersiniz. Bu yaklaşım tarzı,  hem maddi hem de manevi anlamda doğru bir yön tayininde bulunmanızı sağlar.
Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad