Tahinli Kuru Baklava - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

22 Mart 2015 Pazar

Tahinli Kuru Baklava


   Tahinli Kuru Baklava Malzemeleri
3 yaprak baklavalık yufka
2 yemek kaşığı tereyağı – erimiş
2-3 yemek kaşığı tahin
2-3 yemek kaşığı toz şeker
1 avuç toz ceviz
Yufkalardan birisini tezgaha serin. Üzerine tereyağı sürüp diğer yufkayı üzerine kapatın ve yeniden tereyağı sürün.
Son yufkayı da serip, tahin sürün, toz şeker ve ceviz serpin ve rulo yapın.
3 parmak boyunda dilimler kesip, 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.      



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad