İzmir pişisi tarifi - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

18 Haziran 2018 Pazartesi

İzmir pişisi tarifi

Pişi tarif nerdeyse her tarafta aynıdır ancak İzmir de yapılan sanki bira farklı gibi İşte İzmir pişisi tarifi....




Malzemeler: 

1 Su Bardağı Un 
2 Adet Yumurta 
125 Gr Margarin 
1 Çay Bardağı Yoğurt 
1 Çay Kaşığı Karbonat 
1 Miktar Tuz 

Hazırlanışı: 

Unun ortasını açınız. İçine yumurta, margarin, yoğurt, karbonat ve tuz katıp yumuşak bir hamur yapınız. Hamurunuza ince silindir şekli vererek (parmak inceliğinde) 10cm aralıkla kesiniz. Kestiğiniz hamurları, yağda kızarttıktan sonra servise sunabilirsiniz. 

ozelyemekler.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad