Taze soğanlı çoban kavurma tarifi - CEMRESETAY MEDYA - GÜNCEL HAYATA DAİR PAYLAŞIMLAR

Yeni :

Home Top Ad

Post Top Ad

9 Haziran 2018 Cumartesi

Taze soğanlı çoban kavurma tarifi

Taze soğanlı çoban kavurma tarifi iftar için ne yemek yapayım diye düşünmeyin işte size taze soğan ile yapılan çoban kavurma tarifi

MALZEMELER:
● Yarım kg. biftek
● 3 çorba kaşığı sıvı yağ
● 1 kuru soğan
● 2 kırmızıbiber
● 3 çarliston biber
● 3 domates
● 1 çay kaşığı karabiber
● 1 çay kaşığı pul biber
● 2 çorba kaşığı sumak
● 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
● Tuz
Üzerine:
● Yarım demet taze soğan

HAZIRLANIŞI:
Sıvı yağda küp doğranmış soğanları kavurun. Doğranmış biberleri ve çok küçük doğranmış biftekleri ekleyerek, etler suyunu çekene kadar soteleyin. Küp doğranmış domatesi ilave edin ve birlikte 10 dakika pişirin. Baharatlarını serpin ve tencerenin kapağını kapatın. Doğranmış taze soğan serpin ve pilavla beraber servis yapın
posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
*Lütfen yanlızca yazı ile ilgili yorumlar yazınız.
*Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın.
*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Post Bottom Ad